UA-116160560-1

Termeni și condiții

www.cartusereincarcabile.ro este un magazin virtual şi orice produs din magazinul nostru poate fi achiziţionat  prin intermediul comenzii on-line, fie telefonic/email. Prin accesarea website-ului, utilizatorul acceptă aceşti termeni şi condiţii. Accesarea şi utilizarea acestui website presupune că se asumă riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea sa. Acest document poate fi revizuit oricând fără anunţ prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Folosirea în continuare a serviciilorwww.cartusereincarcabile.ro înseamnă acceptarea termenilor şi condiţiilor impuse de acest site.

Contul de utilizator

Pentru a putea cumpăra de pe www.cartusereincarcabile.ro, nu trebuie sa aveţi un cont pe website-ul nostru. În cazul în care îl aveţi puteţi în orice moment să editaţi detaliile din cont,  ori puteţi să-l ştergeţi dacă doriţi acest lucru.
În momentul în care plasaţi o comandă, înseamnă că sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, complete şi actuale despre adresa de destinaţie, aşa cum este specificat în câmpurile de date.

Datele  personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui website (date necesare pentru confirmarea, facturarea şi trimiterea comenzii şi date necesare pentru a vă oferi promoţii, noutăţi, buletine informative) şi nu vor fi făcute publice.De asemenea, aveţi posibilitatea de a cere ştergerea informaţiilor din baza de date. Pentru aceasta, trebuie sa ne trimiteţi un e-mail de pe aceeaşi adresă, cu subiectul „şterge cont utilizator”.

Nu divulgăm aceste informaţii nici unei persoane terţe (fizică sau juridică), cu excepţia celor prevăzute de lege.

Din motive de securitate la accesarea contului şi efectuarea comenziilor se înregistrează adresa IP a utilizatorului. Această adresa se divulgă părţilor terţe numai în cazurile prevăzute de lege.

Comenzile sosite de pe proxi, vor fi ignorate, acestea nu reprezintă o comandă fermă, şi nu vor crea o relaţie contractuală.

Puteţi urmări în orice moment starea comenzii

Pentru a urmări stadiul comenzii dvs. este suficient să verificaţi email-urile care vor fi trimise pe adresa dvs., la fiecare schimbare a procesului de expediere. În acest fel veţi putea vedea dacă comanda a fost procesată şi dacă a fost expediată. Vă rugăm să verificaţi şi fişierele spam/bulk în cazul în care adresa [email protected] nu a fost introdusă în lista de contacte.

Dacă doriţi să schimbaţi sau să anulaţi comanda

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să verificaţi starea comenzii. Dacă comanda nu a fost încă expediată, trebuie să ne contactaţi în cel mai scurt timp prin email/telefon şi să ne anunţaţi că vreţi să schimbaţi sau să anulaţi comanda. Nu există taxe în plus pentru acest demers. Din păcate, dacă comanda a fost expediată, nu vom putea face nici o altă modificare în timp util.În cazul neridicării comenzii expediate ne rezervăm dreptul de a urma căile legale pentru recuperarea prejudiciului provocat.

Condiţii de livrare


Comanda va fi trimisă la oficiul poştal cel mai apropiat adresei indicate.

Taxele de transport sunt incluse în preţul produselor, dacă valoarea comenzii depăşeşte suma minimă acceptată.

Alte considerente

Ne străduim ca informaţiile pe care vi le oferim să fie cât mai clare şi mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu putem garanta o acurateţe de 100% pentru culorile de pe site datorită diferenţelor de culoare dintre cea a produsului în sine şi cea de pe monitorul dvs. Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs, să nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Va rugam să solicitaţi toate informaţiile care consideraţi că vă sunt necesare, telefonic/email.

Comenzi

Comenzile efectuate până la ora 10:00 AM, se expediază în aceeaşi zi. Termenul de livrare final depinde de transportator.

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile afişate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar. www.cartusereincarcabile.ro va stabili regulamentele promoţiilor şi concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi prezentate pe site şi pot fi anunţate clienţilor prin buletine informative. Orice promoţie se va face în limita unui stoc disponibil şi va putea fi interuptă sau anulată în orice moment. www.cartusereincarcabile.ro foloseşte serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii sa cunoască şi să accepte condiţiile şi termenii serviciilor.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, fotografii, şi alte date) sunt proprietatea sc Smart ImpEx srl (datele de identificare ale societăţii le găsiţi în secţiunea “despre noi” ) şi a partenerilor săi şi este protejat de legislaţia românească a drepturilor de autor. Folosirea website-ului sau a conţinutului sau de către orice persoană fizică sau juridică, pentru alt scop decât cel personal sau non-comercial, fără acordul sc Smart ImpEx srl, este strict interzisă. Nu suntem răspunzători de folosirea şi interpretarea eronată a oricărei informaţii de pe website.

www.cartusereincarcabile.ro nu garantează ca websiteul va funcţiona neîntrerupt şi fără erori sau că defectele de pe website vor fi corectate într-un timp definit. www.cartusereincarcabile.ro nu va fi responsabilă pentru nici un prejudiciu apărut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a websiteului, chiar dacă www.cartusereincarcabile.ro sau reprezentanţii săi autorizaţi au fost avertizaţi de posibilitatea apariţiei unor astfel de prejudicii.

În cazul unor eventuale conflicte între www.cartusereincarcabile.ro şi utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă această nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă pe teritoriul României, în conformitate cu legile române în vigoare.


Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marca inregistrata este realizata doar în scopul identificării compatibilităţii.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme, continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile de pe acest site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel intr-un alt document sau material fară permisiunea prealabilă scrisă, a autorilor.

 

Conform OG 130/2000,

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului

 

În cazul în care doriţi să renunţaţi la cumpărare, ori consideraţi ca produsul comandat nu este conform specificaţiilor, ori este defect, reperul respectiv se va trimite pe aceeaşi adresa poştală de pe care a fost expediat, folosind acelaşi transportator.Cheltuielile de trimitere a returului sunt în sarcina dvs., celelalte cheltuieli le va suporta societatea noastră.

Vă rugam să ne anunţaţi telefonic/email orice retur, urmând ca în coletul pe care ni-l veţi trimite să puneţi şi o adresă în care să scrieţi defectul/problema apărută.

Atenţie: coletul trimis de dvs. nu va fi expediat cu ramburs !

Restituirea sumei platite pe produsele la care renuntaţi se face după verificarea de către noi a acestora, starea lor trebuie să permită revânzarea, fără o modificare a preţului.Restituirea se va face în maxim trei zile de la data primirii coletului, prin mandat postal, pe aceeasi adresă şi cu acelaşi destinatar.Nu se vor restitui sumele plătite de dvs. pentru servicii deja efectuate (ex. transport).

În cazuri speciale, termenul de zece zile stabilit prin lege poate fi majorat în favoarea dvs., de asemenea garanţia nu se limitează strict la datele calendaristice scurse, ea poate fi modificată în favoarea clientului.

Este exclusă satisfacerea cererilor de înlocuire a unui produs, fără ca produsul solicitat a fi înlocuit să ajungă fizic în posesia noastră.

Depunem toate eforturile pentru ca produsele pe care vi le expediem să ajungă la dvs., în perfectă stare; vă rugăm însă ca atunci când observaţi ambalaje deteriorate (rupte, lovite, etc) să ne aduceţi la cunoştinţă deîndată aceste lucruri.

Toate comenzile pleacă de la noi însoţite de factură, declaraţie de conformitate, certificat de garanţie şi instrucţiuni de montaj şi utilizare în limba Română, cu fotografii, acolo unde este necesar.Vă rugăm să ne solicitaţi telefonic (în timpul programului de lucru afişat), ori în email orice informaţii necesare pentru a înţelege funcţionarea produselor.

În cazul elementelor care conţin baterii, acestea (bateriile) sunt considerate consumabile şi nu sunt acoperite de termenul de garanţie.

Viziteaza site-ul www.cartusereincarcabile.ro pe ShopMania