UA-116160560-1

Informații despre livrare si produse

Cartuşele beneficiază de garanţia legala de un an, de la data primirii coletului.
Coletele pleacă insoţite de factură, certificat de garantie, declaraţie de conformitate şi instrucţiuni de utilizare în limba română, cu fotografii.
Plata se face ramburs în cazul persoanelor fizice, OP/ramburs pentru persoane juridice, şi in cont de trezorerie pentru instituţii publice.
Dacă comanda Dvs. este primita înainte de ora 10:00 AM, comanda va pleca în aceesi zi, comenzile primite dupa aceasta oră, vor fi expediate în ziua imediat următoare.
Nu se fac expediţii în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale.
Timpii de transport depind de PoştaRomână, oraşele la două, maxim trei zile lucratoare, localitaţile rurale la maxim patru zile lucratoare.
Preţurile afişate au inclus TVA şi taxele de coletare şi transport, sunt exceptate de la regulă comenzile sub 96lei (TVA inclus), la care se va adauga o taxă suplimentară de 15lei.
Expedierea comenzilor se face numai cu PoştaRomână.
Comenzile  pot fi preluate si telefonic, înainte de a ne suna vă rugăm să vă alegeti articolele pe care le doriţi.
Întotdeauna prima comanda se va confirma telefonic, în cazul în care aţi mai avut comenzi la noi, vă trimitem comanda fară a vă mai deranja cu telefoane/email-uri.
La adresa email folosită la comenzi, vi se va comunica stadiul comenzii Dvs., vă rugăm să verificaţi fişierele bulk/spam.

EPSON este marca inregistrata a Seiko Epson Corporation,  denumirea este utilizată în cadrul acestui site strict pentru a identifica tipurile de imprimante.
Cartușele pe care le comercializăm sunt compatibile, nu au nicio legătură cu producătorul Seiko Epson Corporation și deasemenea nu conțin niciun marcaj în acest sens.
CISS (continuous ink supply system) denumire uzual folosită pentru sistemele de alimentare cu rezervoare externe de cerneală.

Viziteaza site-ul www.cartusereincarcabile.ro pe ShopMania